Don´t dream it´s over

hejsan svejsan!
 
Vad har ni för er en sån har tråkig söndag?
Jag har inte gjort så himla mycket idag. Först var det bara upp ur sängen, äta snabbt och sen dra till kyrkan för att sjunga lite. Det gick ju bra förutom att vi bara var tre pers. Egentligen är vi kanske 5/6 personer i kören. Det är ändå för lite tycker man.
 
Först skulle jag sova hos Jenny idag men det blev inte så. Men imorgon ska hon sova hos mig, på tisdag jag hos henne och på onsdag hon hos mig igen!
 
Ju nu sitter jag och sjunger bara lite grann. :D
 
På onsdag får vi påsklov. Vad härligt att få två extra dagar! Så det är egentligen inte så himla länge kvar tills vi får sommarlov. Jippie :D
 
nej nu ska jag ta och titta på någon film eller något. Datorn börjar fucka ur som vanligt. jag måste nog rensa den eller något sådant. Nej hejdå!
 :D <3 Xoxo!
 

Hej sköna helg!

Hejsan!

Idag har jag varit hos Leema och pratat om jobb. Och ja jag får jobba på Ullas cafe igen. Sjukt roligt ska det bli. Jag ska typ jobba i 3-4 veckor. Sen ska jag också öva lite hos dom. Så jag får väl jobba på helger antar jag. På coop på örnäset och i gammelstad. Det ska bli så himla kul. och det bästa är ju att jag känner dom också så det gör ju bara saken bättre typ.

Jag skulle verkligen vilja göra hål i naveln. Visserligen får jag göra det nästa år. Plus att när jag är 18 år så får jag gå på krogen! ;)

Nej idag hade jag inte så mycket att skriva om faktiskt!




ROBIN VANN!!!! :D

god natt!
 
hej. ska snart gå i säng. ROBIN VANN! jag är sjukt stolt över han. Och hans låt var faktikst bra. den blir ju bara bättre och bättre. Jag tror att han kan gå långt i eurovision. Kanske inte lika långt som Loreen, men kanske ändå som Eric Saade. :) egentligen hade jag kanske sett att Anton eller Yohio skulle ha vunnit. Men ROBIN var ju minst lika bra så! :D
 
på första plats kom ju ROBIN med 166 poäng! :D
på andra plats var det Yohio med 133 poäng! :D
på trejde plats kom Ulrik med 126 poäng! :D
Ja jag säger fjärde och som var Anton (min favorit) med 108 poäng! :D
 
Jag är sjukt stolt över Anton, Ulrik och Yohio också. Dom var värde det platser dom fick! Ja då är finalen av eurovision på min födelsedag :D den 18:e maj. Jag undrar vad jag ska hitta på! jag vill så gärna åka till finalen i malmö, om det nu skulle gå men annars vet jag ej.
 
Nästa vecka på lördag kommer Yohio och Loreen hit till Luleå. Jag skulle verkligen vilja gå dit och kolla på dom live. Men det får hända eller inte. Imorn fyller i alla fall min bror Erik 19 år! :D
 
Ne nu ska jag ta och sova så jag får sova ut lite grann! Vi hörs puss och kram, ät en banan! :D <3
 
1:a :D
 
2:a :D
 
3:a :D
 
4:a :D så jävla snygga alla är. Men anton är snyggast :D <3
 
God natt allihopa! :D <3
 
 

Nya saker! :)

Hej igen! :) nu börjar det! :) tänkte bara lägga ut några bilder. På tre filmer min brorsa beställde till mig, en film jag köpte idag och godis, och sen kom mina nya chinos nån dag här i veckan :D vi hörs sen när vi fått veta vem som vann mello! Hejs! :D


Snart melodifestivalen! :D

hejsan! Om dryga 20 min börjar finalen i melodifestivalen 2013. Sitter här hemma med mamma och ska kolla på den. Vi är helt ensamma här! Start ordningen i finalen är:

1. "Tell the World I’m Here" – Ulrik Munther: Det är en helt okej låt. Jag tyckte att förra året var lite bättre. Men jag hejar på han! :)

2. "Skyline" – David Lindgren: Rätt så bra låt faktiskt. Den är inte dålig alls. Som sagt hans låt förra året var bäst. Men jag hejar på han också! :)

3. "Falling" – State of Drama: Nej jag är inte direkt förtjust i den här gruppen. Jag föll inte för denna låt.

4. "Begging" – Anton Ewald: Yes, hans låt är så himla bra. Kan inte sluta lyssna på den. Jag hoppas han vinner! Han är snygg också. Gud jag smälter när jag ser på han. Han dansar som en gud också. Jag hejar på han också. :) <3

5. "Only the Dead Fish Follow the Stream" – Louise Hoffsten: Den här låten är också rätt bra. Den är ju inte direkt dålig. :)

6. "Bed on Fire" – Ralf Gyllenhammar: Nej usch denna låt är inte alls bra. Han bara skriker. Har inge mer att skriva om han tyvärr.

7. "En riktig jävla schlager" – Ravaillacz: Usch, gamla gubbar typ. Nej denna låt ska INTE vinna i alla fall.

8. "Copacabanana" – Sean Banan: Ne seriöst? En kille som har en blöja och vingar.? seriöst? vad tycker ni? Jag HATAR den. Kom igen. han borde jobba med barnprogram. Nej den vinner INTE!!

9. "You" – Robin Stjernberg: Ja den här låten gillar jag. Den är bra den! hejar på han också :D

10. "Heartbreak Hotel" – YOHIO: Ne den här låten VINNER IKVÄLL. Den är så himla bra och Yohio är jätte grym! :D hejar på han med :D <3

Anton, Robin eller Yohio? Det är frågan! ;)

hejhej!
 
Funderar lite på att se någon film, om mamma nu vill göra det. Annars ska jag bara lägga mig ner i sängen och titta lite i min Ipad eller mobil.
 
Jaha, då är det final i mello imorn då. Kul kul det ska bli och se vem som vinner i år. Jag tror i alla fall att Yohio kommer vinna, men man vet aldrig. Enligt någon så har Anton Ewald lite försprång när det gäller att vinna. Ja jag har i alla fall 5 favoriter imorn. Det är David Lindgren, Ulrik Munther, Robin Stjernberg, Anton Ewald och Yohio. Det är ju bara en som kan vinna men jag hejar på alla dom för deras låtar är så bra. Till viss del gillar jag Louise Hoffstens låt också. Men dom bästa är ju Anton och Yohio.
 
Jag har då inga planer för imorn. Men det kommer väl imorn under dagen antar jag. Kanske bara tar det lugnt och slappar. Vi får se. Jag ska i alla fall förska gå ut och ta en liten prommis och jag måste verkligen träna någon dag så kanske jag mår lite bättre. Ne nu ska jag inte ta och skriva för mycket här. Men jag ska försöka lägga ut min berättelse jag håller på att skriva på svenska. Den är inte färdig än, men jag kan ändå lägga ut det jag skrivit. Ne nu ska jag gå och göra mig i ordning och kolla i fall att mamma vill se någon film nu. vi hörs imorn puss :D <3
 
 

Förlåt!

Hej. Förlåt för att jag inte har uppdaterat någonting, men jag har haft orsaker till det. Men nu lovar jag att jag ska bättra mig!

Ja på lördag är det final i melodifestivalen. Jag hejar ju såklart på robin, yohio och Anton. Men det är ju bara en som vinner. Jag tror i alla fall att yohio kommer vinna men jag hejar ändå på Anton. Hans nummer och låt är så bra. Kan inte sluta lyssna på den. Aa det är samma med Robins och yohios låt också. Men sen är ju alla tre skit snygga. Särskilt Anton! Åh vad jag ryser. Ne nu ska jag ta och äta lite polly och se på film. Kanske lyssna lite på robin, yohio och Anton. Vi hörs puss! :D <3