Happy together!

Hejsan svejsan! Vad har ni för er en underbar dag som denna då? :)

Ja jag gör absolut ingenting. Hade i alla fall samhälls prov i ekonomi muntligt idag. Det gick bättre än vad jag hade trott så. Jag blev godkänd i alla fall som tur är. Men en grej som gjorde min dag mycket bättre det är att min förra samhälls lärare jag hade i höstas kommer tillbaka och jobbar nu. Hon heter Anki! :D jag blev så glad när hon berättade det till mig och jenny. Hon var i skolan. Hon sa att hon hade saknat oss och det är ju klart vi har saknat henne med. Den läraren vi har nu (Fredrik) han hade fått erbjudande om ett annat jobb som han inte kan tacka nej till. Han är också bra men Anki är någon annan speciell. Nog den bästa läraren på lärkan. Tur man får tillbaka henne för hon är alltid så snäll. Älskar henne alltså! Haha :) <3

Ne nu ska jag ta och duscha. Vi hörs. Det kommer bilder på det jag fick från hm. Bara en sak på bilden med en rosa topp, gult line och byxor ja linnet är egentligen mörk gult i verkligheten inte ljust. Sen är det en baksida och framsida av klänningen! :D


sad or happy!

hejhej! 
Vad ska man vara? Glad eller ledsen? Ja det är frågan! Känner mig lite små deppig just nu, venne varför men aa. 
 
Asså jag saknar verkligen att ha en kille. En kille så man kan mysa och gosa med, en kille som säger att han älskar mig, och är snäll och den bästa personen som finns. Finns det någon sån kille? Vill verkligen ha en kille jag kan älska av hela mitt hjärta. Seriöst, tjejer? Ni vet väl hur det är? Iblan är det faktiskt kul att vara singel, men egentligen så är det inte alltid det. För man vill verkligen ha någon som säger att han älskar dig. Vi tjejer behöver verkligen få höra det, av en riktig och bra, snäll söt kille. Aja nog om det :)
 
Idag hade jag och Jenny en skön sovmorgon, så jag sov hos henne från igår till idag då. Jag fick mysa lite med hennes marsvin igen. Ja så vi två hade då bara svenska från 12.00-13.20 idag då. Lite onödigt. Men vi fick sovmorgon för vi hade inte prov i samhälls idag som alla andra i klassen hade. Vi får göra det muntligt på måndag, så jag måste verkligen plugga, har typ inte alls gjort det för jag fattar typ ingenting. Vi får väl se hur det går. Andra personer sa ju att det inte var så jätte svårt så. 
 
Nu när jag har varit hemma så har jag hittat gamla bilder. KUL :D äh haha! Ne jag bara sitter och tänker och lyssnar på musik. Ingenting annat. Sjunger lite också. Måste träna typ på söndag eller måndag typ. 
 
Tänker på att det inte blir någon London resa i sommar :( Men det gör inget för jag kan vänta nåt år till. Tills jag är 18 eller något sånt. Det är ju ändå en stor stad. Förresten jag kom på att jag fyller ju 18 nästa år :D :D jag blir myndig då JAAA! :D haha! Aja först ska jag bara fylla 17 nu i maj. Det är 91 dagar kvar tills jag fyller 17 år. Alltså då 18:e maj! :D Men i sommar blir det då i så fall stockholm och göteborg med Lovisa :D hoppas det går! måste bara skaffa helg jobb med henne och sommar jobb så tjänar vi lite extra :) ne nu ska jag ta och fortsätta det jag höll på med! vi hörs puss och kram! :D <3
 

Träning är bra! :)

Hejhej! Har nyss tränat klart. Jag har tränar med Malin och Noomi. Det var jätte länge sen jag träffade Noomi så det var kul att träna med henne också. Nu ska jag och fika med min mamma på linas och sen ska jag bara köpa godis och sen blir det bara att ta det lugnt hemma. Vi hörs sen hejs! :)


Det är fredag idag! :D

Hejsan! Idag är det fredag igen, äntligen. Idag börjar vi med samhälls och sen svenska. Kort kort dag. Härligt det är! Ja den här veckan har gått riktigt fort. Den springer bara iväg. Man vet inte direkt vad man har gjort dom senaste dagarna. Man får skriva ner här på bloggen eller i en bok vad man har gjort under dagarna. Så man kommer ihåg allt man har gjort! Men Ne nu ska jag ta och gå ner för vi börjar snart så! Hejs! :) ps: "älska mig" är en sjukt bra film! :)


Den 7:e februari och less som fan!

Hejsan svejsan!
Ja då är det ännu en dag vi ska handskas med. Ja idag är det i alla fall torsdag så det betyder att det är en härlig fredag och helg som börjar imorn! 👍😃

Igår kom kläderna från hm. Jag är riktigt nöjd med dom och jag behöver inte skicka tillbaka nån eller byta storlek. Först kanske jag kände att klänningen skulle behövas men mamma tyckte att det inte behövdes så ja. Men jag lägger ut bilder på allt när jag kommer hem. Sen så köpte jag tre nya filmer igår. Igen eller ska jag säga som vanligt haha! :D jag kanske har tagit bild på dom filmerna jag köpte förra fredagen men Aja. Måste bara säga förlåt för dålig uppgradering jag kan verkligen inte hålla bloggen igång. Måste fan börja med det.

En annan grej så har mamma sattit igång mitt träningskort så nu är det bara att gå och träna. Jag måste verkligen göra det. Jag tror jag ska dit på söndag. Det blir nog bra det. Min lillebror är hos min pappa. Aa jag vill ju träffa han nu när han är där. Det var ju så länge sen han var hos pappa. Men problemet är ju att jag inte vill vara hos min pappa. Jag kommer nog inte vara hos han förrän han ber mig om ursäkt. Och jag ska inte säga till han att han ska göra det utan han får komma på det själv. Jag menar han känner inte mig, ingen känner mig inte ens jag själv gör det. Ingen vet vem jag är för det vet kanske bara jag. Man kan inte döma folk hur dom är när dom inte ens vet vem dom är inombords. Så less jag blir på sånt. Han liksom dömer sin egen dotter på ett konstigt sätt som jag blir bara less på. Och blir sur för små saker alltså jag fattar inte. Men Aja nog om det. Nu måste jag sluta i alla fall för jag börjar snart så! Vi hörs senare hejs!


Äntligen fredag!!!

Hej hej! Ska snart bege mig till skolan. Idag är det så fredag. Jag har två lektioner idag. Jag börjar 9.50 och slutar 13.20 så en ganska chill dag är det idag!

Sen så fyller underbara Harry styles 19 år idag! Grattis till honom! :D <3

Idag kommer typ inget att hända, har inte planerar så mycket. Är nog mest bara hemma och tar det lugnt. Men Ne nu ska jag ta och klä på mig och gå till bussen. Vi hörs puss! :) <3